Prijs en kenmerken van een koelcel

Prijs en kenmerken van een koelcel

27/02/2021 0 Door Siloe

De professionele koelkamer is een opslagplaats van variabele afmetingen die zeer nuttig zal zijn voor de opslag en conservering van allerlei soorten benzine voor de cateringomgeving of serums en vaccins voor de ziekenhuisomgeving Dankzij de modulaire afmetingen en de eenvoudige montage maakt de professionele koelruimte de bewaring of opslag van grote hoeveelheden verse producten mogelijk en behoudt zij de versheid van bepaalde bederfelijke producten (vlees, groenten, fruit, vis, zuivelproducten, bloemen, …) gedurende een beperkte periode en bij een lage temperatuur Het is verkrijgbaar in positieve en negatieve versies.

Prijs en kenmerken van een koelruimte.

chambre froide Er zijn verschillende soorten koude kamers: positieve koude, negatieve koude. De prijs van het product varieert naar gelang van het model, de grootte en de esthetiek. Hier volgen enkele voorbeelden van prijsaanbiedingen en kenmerken van koelcellen die op de markt te koop zijn.

Bereik van positieve of negatieve koude kamers:

  • modulaire en demonteerbare koelcel:

Dit type koelruimte is in de vorm van kits. De modulaire en demonteerbare koelcel heeft isolerende en modulaire panelen. Het voordeel van deze koelruimte is dat ze kan worden gedemonteerd. De inbedrijfstelling van deze reeks koelcellen verloopt snel

  • geprefabriceerde koelruimte die niet kan worden ged emonteerd:

De geprefabriceerde koelruimte is gemaakt van geprefabriceerde paneelwanden. Dit type koelruimte kan echter niet worden gedemonteerd

  • traditionele koelruimte:

De traditionele koelruimte biedt een doeltreffende isolatie om de warmteoverdracht te beperken

Kenmerken en prijzen van koelkamers.

De kenmerken van een koelruimte zijn belangrijk, vooral met het oog op de prijsopgave. Om een duidelijke prijsopgave te doen van een koelruimte. De kwaliteit van de koelruimte, het koelsysteem, de uitrusting, enz. is van bijzonder belang in een koelruimte. Hier volgen de kenmerken van een koelruimte in detail. chambre froide

Positieve koude kamer:

Dit type koelruimte heeft een netto volume van 6,9 m3. In tegenstelling tot een bruto volume van 8,4 m3. De opslagcapaciteit bedraagt 6310 liter. Wat de afmetingen betreft: de buitenafmeting is 2000 x 2000 x 2110 mm, terwijl de binnenafmeting 1840 x 1840 x 1950 mm bedraagt. Het voordeel van dit type koelruimte is dat zij beschikt over een rek met 4 niveaus van 1180 x 360 x 1640 + 1300 x 360 x 1640 mm. De paneeldiktekit is 80 mm. De buitenkant van deze koelruimte is gemaakt van gelakt staal. De klimaatklasse is 30°. De temperatuur van de koelruimte ligt tussen 2°C en +8°C. Er is ook een monoblokgroep, een tropische compressor en een digitale regeling voor dit soort koelruimte. De isolatie is van polyurethaan. De positieve koelruimte heeft binnenverlichting en automatische ontdooiing. De deur van de koelruimte meet 700 x 1950 mm. De vloer moet gemaakt zijn van roestvrij staal met antisliplaag. Zijn begingewicht is 408 kg. De levering van de positieve koelruimte is eenvoudig omdat ze in 3 pakketten wordt geleverd. Bovendien is de montage van dit soort koelapparatuur eenvoudig. De positieve koelruimte is uit voorraad leverbaar. Met deze elementen moet rekening worden gehouden bij de prijsopgave van de koelruimte. Inderdaad, de startprijs is 4.996,90 HT.

Positieve koude kamer:

Er is ook een ander type positieve koude kamer met andere kenmerken. Dit type koelruimte heeft een breedte van 1350 mm. De diepte is 2150 mm. Het inwendige volume is 3071 liter. Dit soort model is met vloer. De stroomvoorziening van de kamer is 230 V. En de temperatuur is -2°C/+8°C. Aangezien het een positieve koude kamer is, is het type koude positief. Dit type koelruimte behoort tot de monobloc-groep. Bovendien bedraagt de dikte van het paneel 60 mm. Het vermogen van de motor is 1.11KW. Tijdens het ontdooien geeft de koude kamer heet gas af. De verlichting is plafondverlichting. Het heeft ook een voorbedrade elektrische doos. De deur meet 950 x 1900 mm. Deze positieve koelruimte is uit voorraad leverbaar. Wat het citaat betreft. De prijs van deze koelruimte is 2.850,00 HT.

Negatieve koude kamer:

Er is ook een negatieve koude kamer. Het netto volume is 3,1m3. Als het bruto volume 3.9m3 is. De capaciteit van deze negatieve koelruimte is 2823 liter. Laten we het nu eens over de dimensie hebben. De buitenafmeting is 1740 x 1140 x 2150 mm. De binnenafmeting is 1540 x 940 x 1950 mm. Deze koelruimte heeft een rek met 4 niveaus van 1480 x 360 x 1950 mm. De dikte van het paneel is 100 mm. Het voordeel van deze negatieve koelruimte is dat de buitenkant gemaakt is van gelakt staal. De klimaatklasse van deze koelruimte is 30°. Terwijl de gemiddelde temperatuur -18°C/+ – 23°C bedraagt. Deze koelruimte maakt deel uit van de tropische groep. Met een tropische compressor. De regeling van de koelruimte is digitaal. Bovendien is de isolatie van de koelruimte gemaakt van polyurethaan. Het heeft buitenverlichting met automatische ontdooiing. De negatieve koude kamer heeft een sleutelslot. De vloer is gemaakt van anti-slip roestvrij staal. Het nettogewicht van de koelruimte is 290 kg. De montage van de koelruimte is eenvoudig. Net als de positieve koelruimte, wordt de negatieve koelruimte geleverd in 3 pakketten. Wat de prijs betreft, bedraagt de prijs van een positieve koelruimte 4.512,72 HT.

Negatieve koude kamer:

Er zijn ook andere soorten negatieve koude kamer in isothermische panelen. De isolatie van deze koude kamer is 100 mm. Het voordeel is de eenvoudige installatie. Wat de afmetingen betreft, bedraagt de breedte van de negatieve koelkamer 1400 tot 2300 mm, de diepte 1100 tot 2600 mm en de hoogte 2110 mm. De deur is omkeerbaar, scharnierend en heeft een automatische sluiting. De vloer van de koelruimte is antislip. Hij heeft versterkte scharnieren en automatische ontdooiing. De opslagcapaciteit is 1496 liter. De interne temperatuur is -18°C tot 40°C. Het opgenomen vermogen van de motor is 850 W. De stroomvoorziening is 220-240 V. Het nettogewicht van deze koelruimte is 285 kg. Wat de prijs betreft, varieert de prijs van de koelkamer naar gelang van de gekozen grootte.